خدمات جدید در کارگزاری‌های تأمین‌اجتماعی

پرداخت هزینه اروتز و پروتز، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه کفن و دفن، انجام امور مربوط به بیمه اختیاری، بازرسی از وضعیت حیات و ممات مستمری‌بگیران، تشکیل پرونده مطالباتی کارگاه‌ها و بازرسی از دفاتر حقوقی از خدمات جدیدی است که به زودی در کارگزاری‌های تأمین کشور اجرایی می‌شود.

اصلاح تصویب‌نامه شماره۱۸۵۷۵۱/ت۵۰۲۸۶هـ مورخ ۱۷/۱۲/۱۳۹۲ در خصوص تعیین ضریب حقوق سال ۱۳۹۳

هیأت وزیران در جلسه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ به پیشنهاد مشترک معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری ـ مصوب۱۳۸۶ـ و بند (الف) ماده (۵۰) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران ـ مصوب۱۳۸۹ـ تصویب کرد:

نرخ مالیات ۳۰ کشور جهان را بیشتربشناسیم.

سیستم‌های مالیاتی می‌بایست به گونه‌ای طراحی شوند که هزینه پذیرش از سوی مالیات‌دهندگان و نیز هزینه‌های اجرایی دولت را به حداقل برسانند، در حالی که همزمان باعث کاهش فرار مالیاتی شهروندان نیز گردند.

 

بخشنامه ۵۰۱/۹۳/۲۰۰ مورخ ۹۳/۲/۷(نحوه رسیدگی به پرونده های مالیاتی وکلای دادگستری)

حسب بررسی های به عمل آمده راجع به نحوه رسیدگی،تشخیص و مطالبه مالیات از وکلای دادگستری و با ملاحظه مواردی از ایرادات و ناهماهنگی ها در فرآیند انجام کار و به منظور هماهنگی و اتخاذ رویه واحد و بهبود سطح کیفی رسیدگی به پرونده مالیاتی وکلای دادگستری، مقتضی است موارد ذیل مورد توجه و اقدام واقع گردد:

بخشنامه ۹/۹۳/۲۰۰ مورخ ۹۳/۲/۹(ابطال بند ۴ بخشنامه شماره ۱۱۳۰۴/۶۲۴۷-۲۰۱ مورخ ۱۵/۱۱/۸۲)

 بـه پیوسـت رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری موضوع دادنامه شماره ۱۰۶۸ مورخ ۲۶/۱۲/۱۳۹۲ مبنی بر ابطال بند ۴ بخشنامه شماره ۱۱۳۰۴/۶۲۴۷- ۲۰۱ مورخ ۱۵/۱۱/۱۳۸۲ ایـن سـازمان، جـهت اطـلاع و بـهره برداری و اقدام لازم ابلاغ می گردد.   بنابراین با توجه به ابطال بند فوق و در اجرای ماده ۱۳ قانون تشکیلات و آیین […]

حسابداری شغل سخت و پراسترس

وب سیات فوربس فهرستی از شادترین و ناراحت ترین مشاغل در سال ۲۰۱۴ میلادی درکشور آمریکا را منتشر کرده است که شاید آشنایی با آنها برایتان جالب باشد.

 

مبنای تنظیم صورتهای مالی شرکتها

در برخی از موارد پیش‌بینی شرکت‌ها که در صورت‌های مالی قید می‌شوند هرچند دقیق محاسبه شده باشند باز هم با کوچک‌ترین جابه‌جایی اطلاعاتی دستخوش تغییر می‌شوند.

 

 

 

چگونگی کشف «سود بانکی»؟

 

بررسی‌های انجام شده از سوی «دنیای اقتصاد» نشان می‌دهد در حال حاضر، سطح «نرخ سود» در یکی از بازارهای رسمی به حدود ۲۹ درصد رسیده است. این نرخ، براساس روند معاملات خرید و فروش اوراق خرید وام مسکن در بازار سهام کشور تعیین شده است. عرضه و تقاضای اوراق در این بازار موجب شده که اوراق مربوط به وام ۴۵ میلیون تومانی، در حال حاضر به قیمت ۸ میلیون تومان مبادله شود. با استفاده از این اوراق، مشتریان می‌توانند دو وام «خرید» و «جعاله» با مجموع ارزش ۴۵ میلیون تومان دریافت کرده سپس به مدت ۱۲ سال، مبالغ اقساط مربوط به این وام‌ها را بازپرداخت کنند. محاسبه نرخ بازدهی داخلی با استفاده از قیمت اوراق و مبلغ و مدت زمان بازپرداخت اقساط آنها، نشان می‌دهد که نرخ سود وجوه وام‌گرفته‌شده با استفاده از این شیوه، معادل ۹/۲۸ درصد است. این موضوع از آن جهت دارای اهمیت است که تعیین قیمت در این بازار، کاملا بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا صورت می‌گیرد و به همین دلیل، می‌توان نرخ‌های موجود در آن را نرخ سود در یک بازار رقابتی در کشور به شمار آورد. در بازارهای کشورهای توسعه‌یافته راه‌های متعددی برای تخمین نرخ سود اسمی وجود دارد، اما در ایران به دلیل سیاست‌های دستوری سرکوب مالی، نرخ‌های سود اعلام‌شده با نرخ‌های بازار تفاوت‌های زیادی دارد.