..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ شرط بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

شرط بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور


به گزارش مهر، دکتر سیدتقی نوربخش در دیدار و گفتگو با کارگران شرکت خودروسازی سایپا، اظهار داشت: در رابطه با مشاغل سخت و زیان‌آور اجرای قانون مهمترین و اساسی‌ترین راهکار تأمین‌اجتماعی است و با وجود بارمالی سنگین اجرای این قانون، سازمان تأمین‌اجتماعی به تکالیف خود به بهترین نحو ممکن عمل می‌کند.
وی با اشاره به دامنه گسترده فعالیت و خدمات متنوع تامین اجتماعی به ۳۷ میلیون نفر از اقشار گوناکون جامعه اظهار داشت: تامین اجتماعی در سال جاری باید بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان کسب درآمد داشته باشد و همین میزان را نیز برای ارائه خدمات درمانی و پرداخت مستمری هزینه ‌کند، در واقع گردش مالی تامین اجتماعی تقریبا معادل یک چهارم بودجه جاری کشور است.
نوربخش با اشاره به مشکلات بنگاههای اقتصادی کشور گفت: بدون تردید این مشکلات بر وصول درآمد تامین اجتماعی نیز تاثیرگذار است و در سال جاری باید ۵ هزار میلیارد تومان از محل ذخایر سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی برای خدمت‌رسانی به بیمه شدگان و اجرای تعهدات هزینه شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در رابطه با بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور نیز افزود: طبق قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، افرادی که ۲۰ سال متوالی یا ۲۵ سال متناوب در فعالیتهای سخت و زیان‌آور مشغول باشند، می‌توانند بازنشسته شوند.
نوربخش تأکید کرد: سخت و زیان‌آور بودن مشاغل، در قانون دارای شرایط خاصی است.
۵۰ هزار کارگر ساختمانی علاوه بر مشمولین قبلی در سراسر کشور بیمه می‌شوند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در ادامه گفت: از ۲۵ آبان سال‌جاری ۵۰ هزار کارگر ساختمانی مازاد بر مشمولین قبلی در سراسر کشور بیمه می‌شوند و این سهمیه به تمام استانها اختصاص داده شده است.
نوربخش اظهار داشت: در ۳ ماهه اول سال‌جاری ۱۰۰ هزار کارگر ساختمانی تحت‌پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی قرار گرفتند.
وی افزود: طبق قانون، سازمان تأمین‌اجتماعی تکلیف داشت تا پایان سال گذشته ۶۰۰ هزار نفر و در سال ۹۲ نیز ۲۰۰ هزار نفر را تحت‌پوشش بیمه کارگران ساختمانی قرار دهد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: براساس بند ۸۹ لایحه بودجه سال ۹۲ از تاریخ ۱/۴/۹۲ حق‌بیمه کارگران ساختمانی که از طریق صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری اخذ می‌شد، متوقف و حق‌بیمه مربوطه به میزان ۹۰۰ میلیارد تومان در ۹ ماهه سال ۹۲ از محل اخذ مالیات بر ارزش افزوده دریافت خواهد شد و به ازای آن ۲۰۰ هزار نفر تحت‌ پوشش قرار می‌گیرند.
نوربخش اظهار داشت: با وجودی‌ که تعهدات و منابع مالی پیش‌بینی شده در قانون تاکنون به صورت کامل محقق نشده و تنها یک‌سوم آن به حساب سازمان واریز شده، سازمان تأمین‌اجتماعی به منظور احترام به کارگران شریف ساختمانی نسبت به تحت‌پوشش قرار گرفتن ۱۵۰ هزار نفر از آنها تاکنون اقدام کرده است.
وی تصریح کرد: کارگران ساختمانی که دارای کارت مهارت فنی بوده و عملا در مشاغل ساختمانی فعالیت دارند، می‌توانند از این قانون بهره‌مند شوند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: نرخ پرداختی توسط کارگران ساختمانی ۷ درصد حداقل دستمزد بوده که به صورت ماهیانه در دوره‌ های چندماهه قابل پرداخت است.

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

حسابدار بی‏کار، خواب تنخواه می‏بینه!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 3 آذر 1403