تائید مصوبه بازنشستگی با کمتر از 10 سال سابقه بیمه
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی و به نقل از روزنامه خورشید، این طرح که نخستین بار سیزدهم شهریور ماه امسال به تصویب نمایندگان مجلس رسیده بود، از ابتدا با انتقاداتی ازسوی صاحبنظران امور بیمه ای و نیزکارشناسان سازمان تامین اجتماعی همراه بود. نحوه تامین منابع مالی هزینه های اجرای این طرح و نیز مغایرت محتوای طرح بابرخی اصول مبانی محاسبات بیمه ای از جمله نقدهای کارشناسی بر نسخه اولیه طرح دوفوریتی مذکور بود. مصوبه اولیه نمایندگان چه بود آنچه که سیزدهم شهریورماه 92 تحت عنوان “طرح تعیین تکلیف تامین اجتماعی اشخاصی که ده سال و کمتر حق بیمه پرداخت کردهاند” به تصویب نمایندگان رسید، به شرح زیر است: ماده واحده – سازمان تامین اجتماعی مکلف است به افرادی که حداقل ده سال حق بیمه پرداخت نمودهاند و به سن شصت سال برای مردان و پنجاه و پنج سال برای زنان رسیدهاند یا به هر دلیل به تشخیص کمیسیون های موضوع ماده (91) قانون تامین اجتماعی مصوب 3 /4 /1354 و اصلاحات بعدی آن در سنین کمتر از موارد فوق از کار افتاده شدهاند ولی از حق مستمری برخوردار نمیشوند، متناسب با سنوات پرداخت حق بیمه، حقوق بازنشستگی پرداخت نماید. افرادی که کمتر از ده سال حق بیمه پرداخت کردهاند، میتوانند با پرداخت مابهالتفاوت حق بیمه اعم از حق کارگر و کارفرما تا ده سال به نرخ سالجاری، از امتیاز بازنشستگی این حکم برخوردار شوند.
بازماندگان افراد دارای کمتر از 10 سال سابقه پرداخت حقبیمه مستمری تأمیناجتماعی دریافت میکنند
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمیناجتماعی، محمدحسن زدا با بیان اینکه پرداخت مستمری به بازماندگان بیمهشدگان تأمیناجتماعی براساس ماده 80 قانون تأمیناجتماعی انجام میشود، گفت: براساس این قانون، پرداخت مستمری به بازماندگان، نیازمند 2 شرط توأمان است؛ اول اینکه فرد متوفی در 10 سال منتهی به فوت حداقل یکسال سابقه پرداخت حقبیمه داشته باشد و شرط دوم اینکه در یکسال منتهی به فوت 90 روز سابقه پرداخت حقبیمه داشته باشد. مستمری پرداختی به این دسته از بازماندگان متناسب با دستمزد مبنای کسر حقبیمه است و در هرحال کمتر از حداقل حقوق ماهانه قانون کار نیز نخواهد بود.
قوانین مربوط به تأیید استراحت پزشکی بیمهشدگان
گواهیهای استراحت پزشکی که در هر نوبت 7 روز یا کمتر باشد (و جمع آنها در طول سال از 15 روز بیشتر نشود) براساس گواهی پزشک معالج قابلقبول است. همچنین اگر مدت گواهی استراحت پزشکی در یک نوبت بیشتر از 7 روز و حداکثر تا 60 روز باشد، اعتبار آن باید به تأیید پزشک معتمد […]
6 سرمایه گذاری اشتباه ایرانیان
سرمایه دریک تعریف عام و ساده اینچنین تعریف شده است”به تعویق انداختن مصرف فعلی برای دست یافتن به مصرف بیشتر درآینده” و همانطور که از این تعریف بر می آید سرمایه گذاری ( Investment ) عبارت است از هر گونه فدا كردن ارزشی در حال حاضر ( كه معمولاً مشخص است ) به امید به دست آوردن هر گونه ارزشی در زمان آینده.
به گزارش بانکی دات آی آر، در ایران سرمایه های راکد فراوانی وجود دارد که بعضا به اشتباه مصرف می شوند و به جای سود آوری زیان ده می گردند. بعضی از روش های نادرست سرمایه گذاری ایرانیان:
4 روش بسیار ساده برای مودبانه نه گفتن
کلمه «نه» یکی از کوتاهترین و ساده ترین کلمات برای تلفظ در فارسی است. اما گاهی دقیقاً همین کلمه، به زبان آوردنش بسیار سخت می شود.
12 روش برای اینکه پیش رئیستان محبوب باشید
هنوز هم خیلی از کارمندان فکر می کنند تنها روش راه یافتن و ماندن در قلب رئیس پاچه خواری و چاپلوسی است، حال آنکه خیلی وقت ها این راهکار قدیمی پاسخگو نیست!
به گزارش بانکی دات آی آر، کارمندانی که می خواهند در ذهن و قلب مقام بالا دستی شان جایی همیشگی باز کنند باید بعضی راهکارها را بدانند و به آنها عمل کنند.
این راهکارها خیلی هم سخت نیستند و با کمی تمرین به مهارت و عادت تبدیل می شوند:
آدم های موفق قبل از خواب چه کار می کنند؟!
آدم های موفق همه چیزشان زیر ذره بین است و در مورد کارهایشان زیاد صحبت به میان می آید. اینکه به چه چیز علاقه دارند، چه ویژگی هایی دارند، چگونه به موفقیت رسیده اند و حتا به عنوان صبح ها چه کار می کنند.
«آییننامه تسهیلات و تعهدات کلان» اصلاح شد.
«آییننامه تسهیلات و تعهدات کلان» توسط شورای پول و اعتبار اصلاح شد.در اصلاحیه جدید، به منظور افزایش سقف اعطا/ ایجاد تسهیلات و تعهدات، مبنای محاسبه تسهیلات و تعهدات کلان به مبنای«سرمایه پایه» تغییر یافته است.
دستورالعمل جدید صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی
با تصویب محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانههای بهرهبرداری برای طرحهای واحدهای صنعتی، تصویب و ابلاغ شد. وزیر صنعت، معدن و تجارت دستورالعمل جدید صدور جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری برای طرحها و واحدهای صنعتی را در راستای روانسازی صدور پروانهها و آسانسازی کار سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی […]
نقش کاربردی شماره اقتصادی در شناسایی مودیان مالیاتی
در بررسی هایی که قبلاً مطرح گردید به تفصیل درخصوص تاریخچه و اهداف کلی کد اقتصادی و ضرورت درج آن در صورتحسابها مطالبی آورده شد. در این پژوهش تلاش خواهد شد به اجمال به شماره شناسایی و رابطه آن در طرح جامع اطلاعات مالیاتی اشاره گردد. نظر به اینکه ماده ۲۱۹ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب اسفندماه ۱۳۶۶ با آخرین اصلاحات مصوب ۲۷/۱۱/۸۰ شناسایی مودیان را از اهم وظایف اصلی سازمان امور مالیاتی کشور دانسته و در همین رابطه فصل سوم آئین نامه اجرائی ماده مذکور به شناسایی مودیان و فعالیتهای اقتصادی آنان اختصاص داشته، از طرفی ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتها نیز به سازمان امور مالیاتی مجوز صدور کارت اقتصادی که شامل شماره اقتصادی می باشد، را داده است. از آنجائیکه اصولاً شناسایی مودیان مالیاتی علاوه بر شناسایی هویتی و مکانی، شناسایی فعالیتهای اقتصادی آنان را نیز در بر می گیرد. لذا شماره شناسایی پیش گفته شده همان شماره اقتصادی است که مقرر است در کارت اقتصادی درج شود.