..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ توصیه مدیر کل سازمان امور مالیاتی : اجناس بدون فاکتور نخرید

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

توصیه مدیر کل سازمان امور مالیاتی : اجناس بدون فاکتور نخرید

به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا) به نقل از ایرنا ، حمیدرضا یوسفی افزود: بیش از سه دهه است که ضمن الزام درج قیمت روی کالا به صدور فاکتور فروش نیز اصرار داریم اما متاسفانه اغلب فروشندگان این کار را انجام نمی دهند.

وی تاکید کرد: خریداران ، باید فاکتور فروش را از فروشندگان مطالبه کنند چراکه فاکتور فروش یک سند رسمی به شمار می رود که خریدار از طریق آن می تواند حقوق خود را پیگیری کند.

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه به دیگر مزایای صدور فاکتور فروش اشاره کرد و گفت: در فاکتور فروش حاشیه سود درج می شود و در صورت درج نشدن حاشیه سود ، قیمت ها مختلف خواهد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد : صدور فاکتور از فروش کالای قاچاق جلوگیری می کند ، بنابراین اگر می خواهیم اقتصاد کشور اصلاح شود باید صدور فاکتور در جامع رواج یابد.

 **الزام فروشندگان به داشتن سامانه فروش

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: فروشندگان موظف به تجهیز به سامانه فروش شده اند و دیگر زمان زیادی برای انجام این کار ندارند.

یوسفی گفت: سازمان امور مالیاتی کشور به ۱۰ شرکت رایانه ای اجازه داده که اقدام به طراحی نرم افزار سامانه فروش کنند.

وی با بیان اینکه با انجام این کار ، صورتحساب ها و اظهارنامه ها سریع تر آماده می شود، افزود: فروشندگان عادت دارند اظهارنامه های مالیاتی خود را دقیقه ۹۰ تنظیم کنند و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده به شهروندان و مودیان مالیاتی تعلیم می دهد که این کار را به موقع انجام دهند چراکه موارد مربوط به مالیات برارزش افزوده باید هر سه ماه یک بار آماده شود.

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بستر الکترونیکی طراحی شده تا مودیان مالیاتی بدون مراجعه حضوری به این سازمان و با امضای دیجیتال، اظهارنامه های مالیات بر ارزش افزوده خود را انجام دهند.

یوسفی تصریح کرد: هم اکنون استقرار سامانه های فروش در واحدهای صنفی با سرعت مورد انتظار ، پیش نمی رود و سازمان حمایت مصرف کنندگان مصرف کنندگان و تولید کنندگان می تواند در این زمینه کمک کند.

وی افزود: بکارگیری سامانه های فروش و اجرای قانون مالیات ارزش بر افزوده به شفافیت اقتصادی جامعه کمک کرده و حقوق مصرف کننده را حفظ می کند.

 **قانون مالیات بر ارزش افزوده ، یک نظم دهنده اقتصادی است

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده قبل از آنکه یک قانون باشد یک نظم دهنده اقتصادی است.

یوسفی افزود:مالیات بر ارزش بر افزوده، مالیات مدرن و جدیدی است که سابقه آن در کشور به سال ۶۶ می رسد اما به دلیل همزمانی با دوران دفاع مقدس از دستور کار مجلس شورای اسلامی کنار گذاشته شده و ۱۰ سال بعد در سال ۸۷ به تصویب و اجرا می رسد.

وی اضافه کرد: تاکنون پنج مرحله فراخوان برای ثبت نام مالیات بر ارزش افزوده صنوف داشته ایم و نظام مالیاتی را تثبیت کنند.

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور گفت: منابع مالی در هرجامعه ای محدود است، بنابراین باید به دنبال مکانیسم های نظم دهنده اقتصادی مانند مالیات بر ارزش افزوده باشیم که طرف آن نیز مصرف کنندگان هستند.

یوسفی تاکید کرد: هر کسی که بیشتر مصرف می کند باید مالیات بیشتری نیز پرداخت کند که البته این مالیات ها در سیستم بازتوزیع به جامعه بازمی گردد به طورمثال نرخ مالیات بر ارزش افزوده در ابتدا سه درصد تعیین شده بود که ۱٫۵ درصد آن به شهرداری ها تعلق می گرفت .

وی گفت: امسال نرخ مالیات برارزش افزوده شش درصد تعیین شده و ۴/۲ درصد آن به شهرداری ها پرداخت می شود تا صرف طرح های نوسازی، عمرانی و عام المنفعه شود.

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: مالیات بر ارزش افزوده، عدالت اقتصادی در جامعه را هدف گرفته است.

 **لایحه مالیات بر ثروت در دستور کار قرار گرفته است

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه مالیات به سه دسته مالیات بر مصرف، مالیات بر ثروت و مالیات بر درآمد تقسیم بندی می شود، گفت: لایحه مربوط به مالیات بر ثروت در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است.

یوسفی با یادآوری اینکه قانون مالیات بر درآمد از سال ۱۳۴۵ درکشور اجرا می شود، افزود: لایحه اصلاحیه مالیات بر ثروت تقدیم مجلس شده است تا به تصویب برسد.

 **مزایای اجرای قانون مالیات ارزش بر افزوده

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تمام کارشناسان اقتصادی دنیا برای نظم دادن به توزیع مصرف و درآمد در کشور ، اجرای قانون مالیات ارزش بر افزوده را توصیه می کنند.

یوسفی افزود: این قانون اکنون در ۱۵۰ کشور جهان اجرا می شود و قانونی اثربخش و کمک حال دولت ها است.

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده حدود ۴۰ مزیت دارد از آن جمله می توان به شفافیت در اطلاعات اقتصادی اشاره کرد که اتفاقا اکنون نیز با مساله کدربودن اطلاعات مالی و اقتصادی روبرو هستیم.

یوسفی گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده یک قانون پیشرونده و اثربخش بوده که نقطه مناقشه آن با سازمان امور مالیاتی کشور نیز بسیار کم بوده و یک تعامل برد-برد بین مودیان مالیاتی و این سازمان به شمار می رود.

وی تصریح کرد: اگر سازمان امور مالیاتی کشور در رسیدگی به مسایل مودیان مالیاتی، تعلل داشته باشد، سالانه دو درصد جریمه شامل حال این سازمان خواهد شد.

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد: با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده ، شفافیت مالیاتی اتفاق می افتد و بازتوزیع هزینه ها نیز رعایت می شود ، به طورمثال قبلا افراد متمکن دارای چندخودرو هرچه می خواستند بنزین مصرف می کردند و فردی که خودرو نداشت از یارانه بنزین بهره ای نمی برد اما این قانون به طور خودکار ، منافع را توزیع می کند.

 **آموزش مودیان مالیاتی به صورت رایگان

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور از آموزش رایگان مودیان مالیاتی خبر داد و گفت: مودیان مالیاتی با مراجعه به سایت اینترنتی http://www.etax.ir می توانند با ثبت نام از آموزش های الکترونیکی در این زمینه بهره مند شوند.

یوسفی خاطرنشان کرد، پیش بینی شده است سه درصد از مالیات ها صرف تشویق مودیان مالیاتی شود.

وی گفت: واحدهای صنفی باید شماره های مالیات بر ارزش افزوده را در معرض دید مشتری نصب کنند و پیشنهاد کرده ایم سامانه ای راه اندازی شود تا شهروندان هر خریدی که انجام دادند، اطلاعات آن را در این سامانه وارد کنند که البته جوایزی برای آنان نیز برای انجام این کار درنظرگرفته شده است.

مدیرکل آموزش سازمان امور مالیاتی کشور درباره معافیت های مالیاتی نیز گفت: ۱۷ دسته از کالاها و خدماتی که مورد مصرف دهک های پایین و اقشار ضعیف جامعه هستند مانند نان و شیر و اقلام دارویی مشمول معافیت های مالیاتی می شوند.

یوسفی به شهروندان توصیه کرد در صورت داشتن هرگونه سوال یا شکایت در زمینه مالیات با سامانه پاسخگوی ۳۵۰۸۷ یا ۱۸۲۲ ، تماس بگیرند؛ درصورت تماس از شهرستان باید کد ۰۲۱ را گرفت.

وی گفت: میز مشاوره مالیاتی در تمام واحدهای سازمانی مالیاتی مناطق کشور فعال شده است.

یوسفی به مردم توصیه کرد: تحت هیچ شرایطی پاسخ سوالات مالیاتی خود را از افراد غیرمتخصص جویا نشوند.

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

حسابدار دست‌‏پاچه مالیات رو دو برابر می‌کنه!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 3 آذر 1403