مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در این همایش تنوع در ارائه خدمات بیمه ای ، فرسودگی پرونده های کاغذی ، گم شدن پرونده ، تسهیل در قرار گرفتن پرونده ارباب رجوع، امکان خارج کردن اوراق پرونده توسط ارباب رجوع ، طولانی بودن زمان پاسخگوئی ، کمبود فضای فیزیکی و امکانات بایگانی را از ضرورت های ایجاد پرونده فنی الکترونیک دانست.
سیروس نصیری افزود : فاز اول طرح ایجاد پرونده فنی الکترونیک از سال ۱۳۹۱ شروع شد و در سال ۹۲ با پایلوت قرار گرفتن چند شعبه این کار اجرایی شد .
نصیری گفت : با راه اندازی این طرح در سراسر کشور می توان از برخی حوادث که موجب از بین رفتن سوابق بیمه ای و پرونده بیمه شدگان می شود، جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر ارتقا و رشد منابع در راستای افزایش ذخایر سازمان از جذب گرو ه های جدید بیمه ای و اجرای پوشش بیمه ای ایرانیان خارج از کشور خبر داد.
نصیری ضمن اشاره بر پیشگیری از ایجاد مصارف من غیر حق، بر کنترل و نظارت عملکرد واحدهای اجرایی در خصوص اشتغال بکار بیمه شدگان قالیباف و شاغلان صنایع دستی با هدف کاهش هزینه ها تاکید کرد و افزود: تعداد بازرسی بیمه شدگان قالیباف از حداقل ۷درصدباید به ۱۲درصد بصورت ماهیانه برسد.
در این همایش، مدیر کل تامین اجتماعی کردستان با تاکید بر مطالعه دقیق بخشنامه ها توسط همکاران گفت: اگر نظارت و مطالعه کافی نداشته باشیم دو برابر وصولی واحد درآمد، در بخش فنی خروجی خواهیم داشت.
فریدون خدابنده لو افزود: امیدوارم با وجود نیروهای زبده و با تجربه شاهد تحولی عظیم در واحد فنی امور بیمه شدگان سازمان باشیم و با حرکت بیشتر به سوی سازمانی الکترونیک موجباب آسایش همکاران و رضایت ارباب رجوع را فراهم کنیم.
وی توسعه و گسترش خدمات الکترونیک سازمان را یک ضرورت برشمرد و افزود: خدمات غیرحضوری پویایی امور و رضایتمندی مخاطبان را به همراه دارد.
در ادامه برنامه همایش شرکت کنندگان ضمن نقدوبررسی پیرامون مباحثی ازجمله وضعیت عملکرد وچالشهای موجود ، تبیین راهکارها ، اهداف وبرنامه های عملیاتی این حوزه درقالب سه کارگروه بیمه های خاص ، بیمه بیکاری و پرونده های فنی الکترونیک به انتقال دیدگاهها و تجربیات پرداختند .