در رده بندی مشاغل سخت جراحی رتبه اول و خلبانی رتبه دوم را دارند. جالب است بدانید حسابداری در ردیف پنجم قرار گرفته است و این یعنی یک حساسیت خیلی مهم .
شاید یک حسابدار با جان افراد کاری نداشته باشد ولی با سرنوشت چرا! یک حسابدار خوب در ایران و عرصه بین المللی می تواند با اجرای خیلی خوب، کسب و کار و حیات آن را نجات دهد و یک اجرای ضعیف هم می تواند مجموعه را به ورطه نابودی بکشاند. شاید اولین سوالی که به ذهن شما خطور کند، دخالت عوامل دیگر است.
یعنی با خود تصور کنید فقط حسابداری تاثیر گذار نیست و دیگر عوامل هم تاثیرات خاص خود را دارند، من هم با شما موافقم ولی یک نکته بسیار مهم را نباید فراموش کنید و آن اینکه هر اتفاق و رویدادی باید توسط حسابداری به ثبت برسد و اگر این اتفاق نیقتد سیستم حسابداری بجای بهبود، مخرب عمل می کند.
متاسفانه برخی از کارفرمایان با عدم اعتماد به بخش حسابداری و افشا نکردن اطلاعات مهم باعث کم تحرکی این بخش در مجموعه خود می شوند که می تواند منجر به غرق کسب و کار به جز دیگر مشکلات مالیاتی گردد.
گر شرایط خاص و دلایل به ظاهر توجیهی را کنار بگذاریم ، به چند پارامتر مهم می رسیم که من در قالب ۷ باید و نباید برای شما ارائه می کنم .
این موارد باعث رمز گشایی از برخی مشکلات دارد و چه بسا حسابداران عزیز با رعایت آنها بتوانند عملکرد خود را در این شغل حساس چند برابر کنند.