..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ شرایط پرداخت مزایای بازنشستگی به دو شغله ها/تاثیر چند شغله بودن در افزایش حقوق بازنشستگی

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

شرایط پرداخت مزایای بازنشستگی به دو شغله ها/تاثیر چند شغله بودن در افزایش حقوق بازنشستگی

محمدحسن زدا در گفتگو با تامین«۲۴» گفت: اشتغال در چند شغل و پرداخت حق بیمه در هریک از آنها در افزایش حقوق بازنشستگی تاثیرگذار است.

زدا افزود: بر اساس سقف حقوق که در سال جاری ۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است اگر بیمه شده ای در بیش از یک کارگاه مشغول به کار باشد به ازای این فعالیت ها حق بیمه کسر می شود و طبیعتا در افزایش حقوق و مزایای بازنشستگی فرد تاثیر دارد.معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه مستمری بازنشستگی با توجه به نسبت سابقه اشتغال و پرداخت حق‌بیمه در چند کارگاه به طور جداگانه محاسبه و پرداخت می شود، ادامه داد:به طور مثال اگر فردی در دو کارگاه مشغول فعالیت است که در یکی از آنها ۲ سال سابقه پرداخت حق بیمه و در دیگری ۱۰ سال سابقه دارد بنابراین دو مستمری براساس میزان سابقه بیمه شده فرد برای او در نظر گرفته می شود و این دو حقوق هیچگاه با یکدیگر قابل جمع نیستند.

 

وی ادامه داد: بر اساس سقف حقوق هر سال که در سال جاری ۵ میلیون تومان مشخص شده است اگر بیمه‌ شده‌ای در بیش از یک کارگاه فعالیت داشته باشد به ازای این فعالیت‌ها حق بیمه کسر می‌شود و حقوق بازنشستگی دریافت می‌کند.

زدا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه افرادی که ۱۰ سال یا کمتر سابقه پرداخت حق بیمه دارند چطور بازنشسته می‌شوند، گفت: مردانی که ۶۰ سال و زنانی که ۵۵ سال سن دارند و سابقه پرداخت حق بیمه آنها زیر ۱۰ سال است با مراجعه به شعبات می‌توانند کسری حق بیمه را پرداخت و درخواست بازنشستگی بدهند.

معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی گفت:‌این افراد می‌توانند به میزان ۱۰ روز حقوق دریافت کنند.

زدا خبر داد:‌طرحی نیز در حال بررسی است که نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان تغییر کند و در برنامه پنج ساله ششم این مهم محقق خواهد شد.

وی در مورد کمک هزینه های اروتز و پروتز که یکی دیگر از خدمات سازمان تامین اجتماعی است، گفت:پروتز و اروتز به وسایلی مانند عینک طبی، دست و پای مصنوعی و سمعک گفته می شود که برای جبران نقص عضو یا تقویت یکی از حواس به کار می روند.

زدا افزود: شرایط استفاده از ۱۸ خدمت سازمان تامین اجتماعی در پایگاه اطلاع رسانی سازمان درج شده است. به عنوان مثال حدود ۳۵۰ مورد اروتز و پروتز وجود دارد که به برخی موارد تنها یکبار کمک هزینه تعلق می گیرد و در برخی دیگر محدودیتی از نظر دفعات استفاده وجود ندارد.به طور مثال برای خرید سمعک تنها یکبار کمک هزینه پرداخت می شود و  جهت خرید عینک برای اولین بار کمک هزینه خرید عینک با فریم و در دفعات بعدی تنها برای تعویض شیشه پرداخت می شود.

معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی  گفت: بیمه شدگان اجباری و اختیاری، مستمری بگیران و مقرری بگیران بیمه بیکاری به همراه افراد تحت تکفل ایشان مشمول دریافت کمک هزینه وسایل کمک پزشکی هستند. این افراد درصورت نیاز به وسایل کمک پزشکی، پس از تهیه این وسایل، می توانند بر اساس ضوابط و دستورالعملهای موجود کمک هزینه پیش بینی شده را دریافت کنند.

طبق گفته وی؛ مدارک لازم برای دریافت هزینه پروتز و اروتز شامل گواهی تجویز پزشک متخصص مرتبط و ارائه فاکتور خرید معتبر است.

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

از بندهای گزارش كم كن و بر کیفیت گزارش افزا!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 7 اردیبهشت 1403