..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ ۱۳۰ هزار شغل کددار شده‌اند/ نحوه تعیین شغل سخت زیان‌آور

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

۱۳۰ هزار شغل کددار شده‌اند/ نحوه تعیین شغل سخت زیان‌آور

محمد حسن زدا در گفت‌‌وگو با فارس، درباره قانون مشاغل سخت و زیان‌آور اظهار داشت: افرادی که ۲۰ سال متوالی و یا ۲۵ سال متناوب در مشاغل سخت و زیان‌آور که براساس قانون تعریف و مشاغل آن مشخص شده است حضور داشته باشند می‌توانند بازنشسته شوند.

وی افزود: از افرادی که برای بازنشستگی بیش از موعد براساس قانون سخت و زیان‌آور مراجعه می‌کنند درخواست می‌شود به حد نصاب سابقه لازم رسیده باشند بعد درخواست مشاغل سخت و زیان‌آور و بازنشستگی را بدهند.

زدا افزود: چند شغل از جمله کارکردن با برق فشار قوی،  بیمارستان روانی، ارتفاعات، معادن و همینطور شغل خبرنگاری به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور مطرح شده است که برای احراز این نوع اشتغال  کمیته‌ای تحت عنوان سخت و زیان‌آور در ادارات کار مستقر شده است که افراد می‌توانند درخواست‌های خود را به این کمیته بدهند تا پس از بررسی نتایج آن اعلام شود.

معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی افزود: برای بررسی شغل سخت و زیان‌آور کمیته‌ مربوطه مدارک لازم را به سازمان تامین اجتماعی ارسال می‌کند و هنگامی که سوابق بیمه‌ای افراد که درخواست سخت و زیان‌آور داده‌اند مورد بررسی قرار می‌گیرد با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال بعضی از افراد از ۲۰ سال سابقه خبرنگاری در لیست‌های ارسال حق بیمه ۵ سال آن در شغل خبرنگاری نبوده است و به عناوین دیگر رد شده است.

زدا افزود: اگر در لیست حق بیمه اشتباهی رد شده باشد قابل بررسی و اصلاح است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا دبیران،‌ مدیران،تایپیست‌ها و یا عکاسان نیز جزو مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شوند، گفت: این موضوع به تایید کمیته سخت و زیان‌آور بستگی دارد و اگر این کمیته قانع شود که مشاغل مطرح شده زیرمجموعه خبرنگاری است می‌توانند برای سخت و زیان‌آور بودن شغل خود اقدام کنند.

معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی افزود: در حال حاضر تامین اجتماعی ۱۳۰ هزار شغل را برای نخستین‌بار کددار کرده است تا برای همیشه مشکل شغل‌هایی که در یک رتبه قرار دارند حل شود.

زدا افزود: پس از چندین سال که از قانون سخت و زیان‌آور می‌گذرد امسال پایگاه داده متمرکز سخت و زیان‌آور را ایجاد کرده‌ایم تا دسترسی راحت‌تری به مشاغل سخت و زیا‌ن‌آور داشته باشیم.

وی بیان داشت: باید به سمتی حرکت کنیم که با بهسازی کارگاه‌ها افراد در محیط‌های سخت و زیان‌آور مشغول به کار نباشند و دیگر شغل سخت و زیان‌آور نیز نداشته باشیم.

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

کار در سازمان (حسابرسی) و ما گرد جهان می‌‏گردیم!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 1 آذر 1403