..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ 6 مهارتی که باید در رزومه تان بدرخشد

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

6 مهارتی که باید در رزومه تان بدرخشد

 به گزارش بانکی دات آی آر، رزومه نویسی تنها قطار کردن سوابق کاری هم نیست. گاهی رزومه نویسی آنقدر ظریف می شود که برخی مهارت هایش را باید با چشم مسلح دید.

رزومه نویسی، بخصوص در جهت رضایت کارفرما نیاز دارد به اینکه یک سری از مهارت ها در آن پررنگ شود تا در کنار تخصص ها و سوابق بتواند نظر کارفرما را جلب کند.

گزارش پیش رو از مهارت هایی می گوید که خیلی از کارجو ها به سادگی کنارش می گذارند اما بسیاری از کارفرما دقیقا به دنبال آنها می گردند.

 1. چگونگی باز نگاه داشتن راه برقراری ارتباط

اینکه بتوانید ارتباط برقرار کنید و اینکه بدانید هر کس چگونه باید صبحت کرد بسیار مهم است. اما از آن مهمتر این است که بتوانید ارتباطتان را حفظ کنیم. مسیر ارتباط را باز نگه دارید تا هر موقع نیاز شد از این مسیر به سمت مقصد بروید. این مهارت چشم کارفرما را خیلی خوب می گیرد.

2. توان سازماندهی، مدیریت و رهبری موثر تیم

اگر توان این را داشته باشید که گروه زیردست خود یا گروهی که قرار است با آنها همکاری کنید را رهبری، سازماندهی و مدیریت کنید، یقیین بدانید می توانید با نوشتن این مهارت در رزومه تان یا نشان دادن عملی آن به کارفرما بخت خود را برای دستیابی به شغل رویاهایتان افزایشی چشم گیر می دهید.

3. کار کردن بیش از آنچه خواسته شده

کارفرماها معمولا دنبال نیروهایی می گردند که از کار بیشتر استقبال کنند. کار بیشتر به این معناست که اگر بیش از ساعت کاری یا بیش از وظیفه ی از پیش تعیین کاری از شما در حوزه تخصصتان خواسته شد، دریغ نکنید. این امر خوشایند کارفرماهاست.

4. داشتن شور و شوق برای عملکرد بهتر

شور  و شوق یا به زبان روانشناس ها انگیزه ویژگی ای است که در بسیاری از آگهی های استخدامی می بینید. انگیزه می تواند بر راندمان کار اثر مستقیم بگذارد و به همین دلیل است که کارفرماها در رزومه و شخصیت شما دنبال انگیزه می گردند.

5. انعطاف پذیری

اگر از شما خواسته شد تا کار کس دیگری را انجام دهید یا به کسی در انجام کاری کمک کنید در صورتی مورد توجه کارفرما قرار می گیرید که از این درخواست ها استقبال کنید. این کار حتی ممکن است در حوزه کاری خودتان نباشد اما قطعا برای کارفرما مهم است که میزان انطباق شما با شرایط کاری را بداند.

6. استقبال از سنجش و ارزیابی خود

از اینکه مورد ارزیابی قرار بگیرید، سنجش شوید و نقدها به سمتتان آید، استقبال کنید. کارفرماها به چنین افرادی میل و رغبت بیشتری نشان می دهند.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

حسابرسی مفت نمي‌شه، ممیزم دوست نمي‌شه!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 4 آذر 1403