..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ جریمه و آبونمان قبض برق، مشمول مالیات بر ارزش افزوده است

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

جریمه و آبونمان قبض برق، مشمول مالیات بر ارزش افزوده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم به این نکته اعتراض داشتند که چرا خدماتی مانند آبونمان در قبض برق، دارای مالیات بر ارزش افزوده است و از آبونمان هم مالیات می گیرند.

یکی از شهروندان در این باره نوشته: قیض برق ۹۵۸ هزار تومانی به دستم رسیده. جالب است مبلغ مصرف ۷۲۰هزار تومان بوده و این مابه التفاوت از اعمال پیک فصل عوارض برق و آبونمان به وجود آمده سوال من این است چرا مالیات بر ارزش افزوده را برای مصرف در نظر نمیگیرند؟ چرا پس از اعمال همه هزینه ها مالیات بر ارزش افزوده را حساب میکنند؟ در واقع شرکت توزیع برق دارد برای مبالغ مربوط به عوارض برق، پیک فصل و آبونمان مالیات بر ارزش افزوده میگیرد اعمال مالیات بر ارزش افزوده بر عوارض برق از آن کارهایی است که فقط در کشور ما میتواند رخ دهد چطور از مردمی که مسولانشان در روز روشن و به صورت رسمی در حال سرقت از آنها هستند انتظار داریم در جامعه از یکدیگر کلاهبرداری نکنند دروغ نگویند و…
این کامنت عینا برای مسئولان سازمان مالیاتی کشور از سوی سرویس مشکلات مردم ارسال شدو پاسخ زیر از سوی سازمان مالیاتی کشور داده شد که عینا منتشر می شود:

پاسخ سازمان مالیاتی کشور به این کامنت
مدیرمسئول محترم خبرگزاری خبرآنلاین
با سلام و احترام
به پیوست پاسخ به سوال مردمی در خصوص «نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده قبوض برق» بدین شرح اعلام می‌شود:

«به موجب ماده (۱) قانون مالیات بر ارزش افزوده، عرضه کالا‌ها و ارائه خدمات در ایران (به استثنای موارد معاف مصرح در ماده ۱۲) و همچنین واردات آن‌ها مشمول مالیات و عوارض می‌باشد. در این راستا هیچگونه معافیتی برای برق پیش بینی نشده است
همچنین به موجب مفاد ماده (۱۴) قانون فوق مأخذ محاسبه مالیات و عوارض موضوع این قانون جمع بهای کالا یا خدمت مندرج در صورتحساب یا صورت وضعیت (حسب مورد) با رعایت الزامات تبصره ذیل این ماده خواهد بود. بنابراین مؤدیان مشمول و ثبت نام شده این نظام مکلفند مالیات و عوارض متعلقه را نسبت به مبلغ ناخالص مندرج در صورتحساب یا صورت وضعیت (حسب مورد) محاسبه و از طرف دیگر معامله وصول و وفق ترتیبات مقرر در ماده (۲۱) در وجه سازمان امور مالیاتی کشور تادیه نمایند.
بر این اساس بهای برق مصرفی مشتریان ماخذ محاسبه مالیات و عوارض وفق مفاد ماده (۱۴) قانون می‌باشد و عدم شمول مالیات و عوارض بربهای مذکور که از مشتریان اخذ می گردد مغایر با قسمت اخیر اصل (۵۱قانون اساسی خواهد بود.
شایان ذکر است در مواردی که وجوه دریافتی، جزء‌ بهای برق یا خدمت ارائه شده تلقی نگردد (عرضه کالا و یا ارایه خدمت نباشد)، به عنوان مأخذ محاسبه مالیات و عوارض ارزش افزوده نیز محسوب نخواهد شد.
لیکن سایر مبالغ مندرج در قبوض از قبیل آبونمان و جریمه مازاد بر الگوی مصرف که ماهیت آن نرخ بهای برق مصرفی می‌باشد، مشمول مالیات و عوارض موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌باشد.»

(توضیح: تاکیدبر کلمات از سوی نویسنده است)

منبع:خبرآنلاین

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

از گير حسابرس در اومد، گير ممیز افتاد

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 12 اردیبهشت 1403