1-برقراری ارتباط خوب با کارمندان: برقراری ارتباط با کارمندان و صحبت و گفت و گوی کارفرما با کارمندان نشان دهنده ی این است که شما برای کارمندان ارزش قائل هستید. گوش دادن به صحبت های کارمندان و ارزیابی آنها باعث انگیزه ی بیشتر کارمندان برای انجام کارها میشود. اگر کارمندان دچار مشکل در انجام کارها هستند سعی کنید با ارئه راه حل به آنها کمک کنید. همیشه ساعاتی را به گفت و گو با کارمندان اختصاص بدهید تا نظرات و ایده های خود را مطرح کنند.
2-به کارمندان جایزه بدهید: به کارمندانی را که عملکرد بهتری دارند جایزه و پاداش دهید همین انگیزه دادن باعث میشود که آنها تشویق شوند و بهتر از قبل در انجام کارها تلاش کنند و همچنین دیگر کارمندان هم تشویق میشوند تا بهتر از قبل به انجام وظایف خود بپردازند. قدر دانی و تشکر باعث ایجاد انگیزه در کارمندان میشود.
3-کارمندان را در تصمیم گیری ها مشارکت بدهید: مشارکت کارمندان در تصمیم گری ها نشان میدهد که شما برای کارمندان خود ارزش قائل هستید البته پرسیدن نظرات و ایده های کارمندان و مشورت با آنها بسیار خوب است و باعث افزایش میزان رضایت کارمندان از کار و شغلشان میشود. کارمندان با ارائه ایده های خود میتوانند خلاقیت را در کار ایجاد کنند.
4-توسعه و پیشرفت در کار: کارمندان با پیشرفت در کار انگیزه پیدا میکنند آنها وقتی توسعه ی کاری و پیشرفت در کار را داشته باشند بیش از قبل تلاش میکنند تا عملکرد خود را بهبود ببخشند. علاوه بر اینها یادگیری تجربیات و مهارت های جدید به کارمندان انگیزه میدهد. کسب تجربیات نیز برای آینده کاری کارمندان بسیار خوب خواهد بود.
5-نقش کارمندان و برنامه ریزی در کار: کارمندان باید با کار و فعالیت به تجربیات خود بیافزایند اما در هر زمینه ی کاری و در هر موقعیت کاری کارمندان باید یکسری وظایف و مسئولیت هایی داشته باشند و در آنها برنامه ریزی کنند. اگر کارمندان وظایف مشخص نداشته باشند و برنامه ریزی هم وجود نداشته باشد بی انگیزه میشوند چون نقش کارمندان باید در یک تیم کاری به عنوان عضوی از تیم مشخص باشد در این صورت کارمندان هدفمند شده و برای رسیدن به موفقیت تلاش میکنند اما بی برنامه بودن و نداشتن مسئولیت مشخص باعث کاهش میزان انگیزه ی کارمندان خواهد شد.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر: