..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ سیم‌کارت‌ ثریا چیست؟

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

سیم‌کارت‌ ثریا چیست؟

به گزارش تسنیم، نزدیک به دو هفته از برقراری مجدد ارتباط با گوشی‌های ماهواره ای ثریا می‌گذرد که براساس تفاهم‌نامه بین شرکت ارتباطات زیرساخت با کنسرسیوم این ماهواره شکل گرفته است.

اما این ماهواره که قابلیت برقراری ارتباطات صوتی را دارد، چگونه و به چه نحو قابل استفاده توسط مشترکان حقیقی و حقوقی است؟ آیا هر کس می‌تواند گوشی ماهواره‌ای داشته باشد و ارتباطات خود را فضایی کند؟ هزینه‌هایی که مکالمات این گوشی‌ها دارد، چقدر است؟

بهتر است برای رسیدن به پاسخ این سوالات مروری از صفر تا یک این کنسرسیوم داشته باشیم.  

ثریا چه سالی شروع به کار کرد؟

شرکت ارتباطات ماهواره‌ای ثریا در حقیقت کنسرسیومی شامل شرکت‌های مخابرات کشورهای عربی، پاکستان و چند موسسه‌ی مالی و اعتباری بین‌المللی است که در سال 1997 در کشور امارات متحده‌ عربی شروع به فعالیت نمود و با پرتاب اولین ماهواره‌ اختصاصی در سال 2000 شروع به ارائه‌ خدمات خود نمود.

با پرتاب دومین ماهواره در سال 2003 و سومین ماهواره در سال 2008، ضمن ارتقای فناوری و ارائه‌ خدمات جدید، منطقه‌ تحت پوشش خود را در چهار قاره‌ آسیا، اروپا، آفریقا و استرالیا گسترش داد.
ورود شرکت ثریا و محصولات آن به جمع محدود تجهیزات ارتباط مخابراتی ماهواره‌ای قابل حمل که قبلاً توسط شرکت‌های اینمارست، ایریدیوم، گلوبال استار و ACes ارائه می‌گردید، تحول عمده‌ای را در عمومی کردن استفاده از این تجهیزات در کنار قابلیت‌های حرفه‌ای آن توسط افراد عادی ایجاد نمود.

برای درک بیشتر فعالیت‌های این کنسرسیوم بهتر است سری به سایت ثریا به آدرس www.thuraya.com بزنیم تا از خدمات، تولیدات، پشتیبانی، بخش‌های تحت پوشش و نمایندگان رسمی این کنسرسیوم در سراسر دنیا بیشتر آشنا شویم اما جالب است که برای خرید سیم کارت ماهواره‌ای سری به بخش نمایندگان رسمی آن بزنیم تا در کشور خود اسم “ارتباطات تلفن آسیا” را با نشانی و اطلاعات دقیق مشاهده کنیم.

این شرکت در تاریخ 83/1/8 در اداره‌ی ثبت شرکت‌های استان تهران با موضوع فعالیت‌های بازرگانی به ثبت رسیده است. پس از شروع خصوصی‌سازی فعالیت‌های مخابراتی و اعلام آمادگی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جهت صدور پروانه ارائه‌ خدمات ارتباطات همراه بین‌المللی ماهواره‌ای (GMPCS)، این شرکت به عنوان اولین شرکت متقاضی دریافت این پروانه، اقدامات اولیه‌اش را آغاز کرد.

چه تفاوتی در برقراری ارتباطات است؟

تنها تفاوتی که در این نوع ارتباطات وجود دارد، ارتباط ایستگاه‌های زمینی با فرستنده‌های ماهواره‌ای است که ارتباطات را از بالای کره زمین مدیریت می‌کند که مسلما برای انجام چنین اقدامی نیاز به گوشی‌های مجهز به فرستنده و گیرنده امواجی با طول موج‌های متفاوت از گوشی‌های معمول است و کاربران نیازمند این هستند که برای برقراری ارتباط ماهواره‌ای خود در فضایی بدون سقف و باز قرار بگیرند تا در دیدرس ماهواره و ایستگاه زمینی اشاعه دهنده موج آن باشند.

شاید برای درک ساده‌تر این موضوع بهتر باشد که برقراری ارتباط اپراتوری خارجی با داخلی را مثال زد که در واقع رومینگ در این بین وظیفه سوئیچ درخواست‌ها را بر عهده دارد و بابت آن هزینه‌ای از مشترکان دریافت می‌شود.

سیم‌کارت‌های ثریا را چطور تهیه کنیم؟

اصولا استفاده از این تلفن‌ها در شرایط بحرانی و اماکنی که دسترسی به تلفن یا آنتن‌دهی ممکن نیست استفاده می‌کنند که به سان بی‌سیمی می‌تواند ارتباطات تلفنی را برقرار کند اما مشترکان می‌توانند از آن در شرایط عادی نیز استفاده کنند که البته برای این کار باید هزینه بیشتری را نیز متقبل شوند چرا که جنس ارتباطات‌شان متفاوت شده است.

مسلما تنها نمایندگی این برند در ایران شرکت آسیا است و کسانیکه نیاز به این سیم‌کارت‌ها و گوشی‌ها دارند باید به این نمایندگی مراجعه کنند و درخواست خود را به آن داشته باشند تا بتوانند از خدمات آن استفاده کنند.

در سایت این شرکت، سیم‌کارت‌ها در چهار رده در نظر گرفته شده که به ترتیب عبارتند از : 1. سیم‌کارت‌های اعتباری، 2. سیم‌کارت‌های دائمی، 3. سیم کارت اقتصادی و 4. سیم کارت Call For All.

سیم‌کارت‌های اعتباری و دائمی خود شامل سه رده پیش‌پرداختی و پس‌پرداختی هستند که به عنوان مثال جدول تعرفه‌ یکی از زیر مجموعه‌های اعتباری با عنوان ThurayaIP به شرح زیر است:

سیم‌کارت‌های دیگری هم در رده پیش پرداختی با عناوین “Thuraya Marine” و “for Land” و در رده دائمی با عناوین “for ThurayaIP”، “for Thuraya Marine” و “for Land” وجود دارد که هر کدام تعرفه و ویژگی‌های خاص خود را دارند.

به گفته یکی از مسئولان این شرکت گوشی‌هایی که در حال حاضر برای این نوع سیم‌کارت‌ها ارائه می‌شود در رده خانواده XT قرار دارند که در برابر آب و گرد و غبار مقاوم هستند و قیمت آن‌ها از 3 میلیون و 900 هزار تومان شروع می‌شود اما در کل 11 مدل گوشی در سایت برای برقراری ارتباطات صوتی و سه مدل هم برای محصولات دیتا در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر شبکه ماهواره‌ای ثریا منطقه‌ای به بزرگی 70 درصد از کشورهای کره زمین ( بیش از 140 کشور ) را تحت پوشش خود دارد که مشترکان ایرانی نیز به راحتی می‌توانند با این سیم‌کارت‌ها تماس صوتی داشته باشند.

پیش از این حدود یک سالی می‌شد که به دلیل بدهی شرکت ارتباطات زیرساخت تماس به این خطوط غیر ممکن شده بود و بسیاری از کاربران این سیم‌کارت‌ها ابراز نارضایتی از درگاه واسط خدمات ایرانی می‌کردند اما اخیرا زیرساخت با پرداخت بدهی‌هایش به این کنسرسیوم بار دیگر زمینه برقراری ارتباطات را فراهم آورد.

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

یک حساب راست تو حساباش نیست!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 13 آذر 1403