..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ به توصیه 3 دسته از افراد گوش ندهید!

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

به توصیه 3 دسته از افراد گوش ندهید!

به گزارش گروه خبری بانکی دات آی آر مشاوره با دیگران باید با دقت صورت بگیرد آن کسی که با وی مشورت میکنید باید کاملا از لحاظ تجربه و فکر از شما ورزیده تر باشد تا بتواند راهنمایی تان کند بنابراین همیشه به ما توصیه میشود که با بزرگترها و افراد با تجربه تر در کارهای مان مشورت کنیم. در زندگی و کار نیاز به مشاوره هست اما مشاوره با 3 دسته از افراد توصیه نمیشود.

 

1-افراد بیش از حد مغرور و مطمئن به خود. این افراد برای مشورت کردن توصیه نمیشوند زیرا این افراد دارای خود بزرگ بینی هستند و معمولا نمیتوانند واقعیت را ببینند به دلیل اطمینان بیش از حد به خودشان همیشه تنها از دید خود به موضوعات مختلف نگاه میکنند. این افراد همیشه میپندارند که نظر خودشان و توصیه های شان در حیطه کاری بهترین است و خود را باهوش دانسته و تجربیات خود را ارزشمند به حساب می آورند این در حالی است مشورت یعنی ابعاد مختلف را بررسی کردن نظر دیگران را پرسیدن و از فکر دیگران استفاده کردن نه اینکه یک بعدی باشیم و سر سختانه روی نظر خود بایستیم.

 

2-افراد بیش از حد ترسو و محتاط. در هر صنعتی مشاوران شرکت های موفق همیشه توصیه میکنند روی نوآوری و خلاقیت سرمایه گذاری شود اما افراد محتاط یا بیش از حد ترسو همیشه نگران از دست رفتن سرمایه شان در گام های بعدی یا فرصت های جدید هستند البته این موضوع با ریسک کردن و قدرت ریسک پذیری متفاوت است سرمایه گذاری ها معمولا ریسک هم دارند اما افراد ترسو نمیتوانند پیشرفت کنند چون از روی احتیاط فرصت های جدید را از دست میدهند و همیشه مانع پیشرفت خود و دیگران میشوند در کوتاه مدت تست استراتژی ای جدید به هر تیم کاری تجربیاتی را می آموزد بنابراین ترس زیاد این افراد همیشه باعث بروز استرس در دیگران میشود.

 

3-افرادی که رقیب شما هستند هم میتوانند برای شما توصیه هایی نه چندان موثر داشته باشند البته این همیشگی نیست اما امروزه با وجود برندهای مختلف و کارخانه جات فراوان شلوغی در بازار تجارت و رقابت تنگاتنگ باعث میشود که رقبا در یک صنعت از یکدیگر سبقت بگیرند البته هیچ کارفرمایی با رقیب خود مشورت نمیکند اما گاهی در برخی از تجارت ها شما با دیگران مشترک المنافع هستید و ممکن است حتی ارتباط کاری هم داشته باشید یا همکاری کنید بنابراین همیشه از توصیه و مشورت با رقیبان خود بپرهیزید چون در هر صورت شما با رقیبتان تضاد منافع دارید و هر کدام به دنبال اهداف مشخص؛ اما چگونه باید مشورت کنیم؟ با چه کسانی مشورت کنیم؟

 

•    مشورت کردن را کلی در نظر بگیرید از افرادی که با تجربه هستند نظرشان را بپرسید تا اینکه بخواهید از آنها راهکار بگیرید سوالاتی خاص در حیطه کاری که برای شما پاسخش نامفهوم است را از دیگران بپرسید تا راهنمایی تان کنند.

 

•    یافتن فرد مناسب برای مشورت از همه چیز مهم تر است کسی که با شما هیچ تضاد منافعی ندارد و مایل به راهنمایی شما نیز هست.

 

•    با کسی مشورت کنید که در موفقیت شما سهمی دارد این شخص دلسوزانه تر عمل میکند و تعهد بیشتری هم نسبت به شما خواهد داشت.

 

•    از مشاوران متعدد استفاده کنید و سوالاتی که استراتژیک هستند را بپرسید. وقتی که پاسخ های متفاوت رو به رو شدید میتوانید با توجه به شرایط تصمیم بگیرید که کدام یک بیشتر به نفع شماست.

 

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

تقلب چشمه‌ی زاینده است و دولت پاینده!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 8 اردیبهشت 1403