..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ ویزا کارت یا مستر کارت چیست؟

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

ویزا کارت یا مستر کارت چیست؟

 

هرچندبرخی از ما با استفاده از کارت های بانکی داخل کشور می توانیم نیازهای مالی خودمان را برطرف کنیم، اما اگر بنا به هر دلیلی برای ارسال پول، ثبت نام دانشگاه یا موسسات آموزشی خارجی یا خرید خارجی به این خدمات نیاز داشته باشیم، کارت های بانکی وطنی کارایی نخواهند داشت. لذا باید به خدمات بانکی و الکترونیک کارت هایی همچون ویزا و مسترکارت امیدوار بود.

این در حالی است که با توجه به محل استقرار شرکت های ارائه کننده این نوع خدمات بانکی و کارت ها که معمولا آمریکاست، به دلیل تحریم های یک جانبه این کشور، ایرانیان نمی توانند به طور عادی از این خدمات استفاده کنند، اما این محدودیت ها باعث نشده دسترسی به این کارت های معتبر بین المللی برای من و شما رویا باشد. خیر! این کارت ها در همین نزدیکی من و شما قابل صدور و تحویل است.

ویزا کارت یا مستر کارت چیست؟

مسترکارت و ویزا کارت دو نوع از کارت های اعتباری معتبر جهان هستند که با داشتن بیش از ۱۴۰ نمایندگی در کشورهای مختلف جهان و همین طور با دارا بودن سه میلیون دستگاه پایانه ATM , POS در رتبه اول مبادلات مالی قرار دارند. از مزایای مسترکارت و ویزا کارت می توان به کارمزدهای ناچیز، دریافت صورت حساب روزانه و رایگان، نقد کردن وجوه از دستگاه های خودپرداز (ATM) در بیشتر کشورهای جهان، خرید از تمامی فروشگاه های بین المللی، خرید از همه فروشگاه های اینترنتی، تبادل مالی با شرکت های بین المللی، انتقال پول از شعب ارزی بانک های بین المللی، صرافی ها و بانک های اینترنتی اشاره کرد.

چگونه ویزا کارت بگیریم؟

اگر شما نیازمند دریافت ویزاکارت و مسترکارت وخدمات الکترونیک بانکی مستقر در بستر آن هستید، کافی است کمی وقت بگذارید و سری به دنیای مجازی بزنید تا از چند و چون دریافت این گونه کارت ها با خبر شوید.البته باید بدانیم با این که برخی بانک های خصوصی کشور این کارت ها را صادر می کنند، اما در نهایت با توجه به شرایطی که پیش پای متقاضی می گذارند زیاد به دریافت این گونه کارت ها از سیستم بانکی کشورمان نمی توان امیدوار بود. مثلا یکی از این شرایط سپرده گذاری کلان ۵۰ میلیون تومانی، آن هم به صورت بلندمدت است که روشن است به صرفه نیست. پس راهی نیست جز مراجعه به شرکت های ارائه کننده خدمات خصوصی که البته کم هم نیستند. این شرکت ها به دو صورت وجود دارند. گاه در اینترنت آگهی می دهند و گاه غرفه رسمی در برخی مراکز بزرگ خرید تهران دایر می کنند و کارمندان شیک پوششان خدمات صدور این کارت ها را به شهروندان ارائه می کنند. تفاوت میان این دو روش عرضه نیز کارمزد های آنهاست. به طوری که افتتاح کارت از طریق شرکت های علنی بسیار گران تر است.

در هر حال شرکت های خصوصی برای صدور این کارت ها از شعب مسترکارت و ویزاکارت در کشورهای نزدیک ایران مانند عمان، امارات، گرجستان، ارمنستان یا کشورهای اروپای شرقی چون بلغارستان و لهستان استفاده می کنند. برای استفاده از خدمات این گونه شرکت ها کافی است فرم مورد نظر شرکت را کامل کنید و یک کپی از کارت ملی و پاسپورت خودتان را همراه با مبلغ مورد نظر بعلاوه هزینه های مربوط تحویل دهید. اگر تقاضای دریافت ویزاکارت و مسترکارت مجازی دارید بدون تردید همان لحظه می توانید اعتبار را دریافت و خرید خودتان را انجام دهید، اما اگر کارت فیزیکی درخواست کرده اید باید از ۱۵ تا ۴۵ روزکاری منتظر بمانید.

تفاوت کارت مجازی با کارت فیزیکی چیست؟

کارت مجازی در واقع تنها مشخصات مندرج روی کارت لازم برای پرداخت است که به آدرس ایمیل فرد متقاضی ارسال خواهد شد، بنابراین همان طور که از نام آن مشخص است این نوع کارت ماهیت فیزیکی ندارد و در معاملات اینترنتی یا معاملاتی که از طریق فکس یا تلفن انجام می پذیرد کاربرد دارد.

البته کارت ویرچوال (مجازی) برای کاربرد در اینترنت کاملا مانند کارت پلاستیکی است با این تفاوت که شما فقط مشخصات کارت را دریافت می کنید و به مقدار شارژی که در حساب خود دارید می توانید خرید کنید یا پول بپردازید. مزیت این کارت در عدم دریافت کارمزد به ازای هر خرید که انجام می دهید است و از نظر امنیتی عدم امکان شارژ کارت شما بیش از مبلغ درون کارت وجود ندارد. توجه دارید که یکی از مزایای بسیار بزرگ این دو کارت، خرید نقدی و پرداخت قسطی با کارمزدهای پایین (در صورت استفاده مداوم و معتبر و شناخته شدن توسط شعبه بانک) است که این امر درباره کارت های مجازی وجود ندارد. البته توجه داشته باشید هنگام استفاده از این کارت های مجازی باید حتما از فیلتر شکن استفاده کنید تا آی پی شما از ایران آشکار نشود. چرا که در غیر این صورت مشمول تحریم های آمریکا شده و اعتبار شما مسدود خواهد شد.اما کارت فیزیکی همانند کارت های موجود در شبکه بانکی ایران است و از آنها علاوه بر استفاده هایی که برای کارت مجازی وجود دارد می توان در پایانه های فروش (POS)، هتل ها و… اقدام به پرداخت کرد و همچنین از دستگاه های خودپرداز سراسر جهان که لوگوی master cardیا visa کارت را دارند پول دریافت کرد.

چقدر هزینه خواهیم داشت؟

حالا اگر با توجه به شرایط موجود تصمیم به درخواست ویزا کارت یا مسترکارت دارید قبل از هرکاری به جدول زیر توجه کنید تا از میزان هزینه های لازم این کار مطلع شوید و بدانید برای دریافت یکی از این کارت ها چقدر هزینه خواهید داشت. به یاد داشته باشید اگر شرکتی که از آن درخواست خرید کارت دارید و در فرم ثبت نام خواسته اید که کارت فیزیکی در منزل تحویل شما داده بشود باید حدود ۳۰ هزار تومان برای این خدمات بیشتر بپردازید.

 منبع:جام جم آنلاین

 

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

کار در سازمان (حسابرسی) و ما گرد جهان می‌‏گردیم!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 7 آذر 1403