..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ مزایای رفاهی

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

 

 كمك هزينه فوت

الف- مصوبه قانوني : قانون پرداخت برخي هزينه هاي ضروري به كاركنان دولت مصوب 26/2/75 مجلس محترم شوراي اسلامي .(ب1 ماده 11 قانون بودجه سال 88ـ در راستاي اجرا قانون مديريت خدمات كشوري كليه مجوزها و مقررات پرداختي خارج از فصل دهم قانون مديريت خدمات كشوري به استثناي پاداش موضوع ماده (20) قانون مذكور و پرداخت‌هاي قانوني در زمان فوت، از كارافتادگي، بازنشسته شدن يا ازدواج و (كمك‌هاي رفاهي مستقيم و غيرمستقيم در سقف مصوب شوراي توسعه مديريت) از ابتداي سال 1388 لغو مي‌شود.)

ب- موضوع : پرداخت مبلغي معادل 20 برابر حداقل حقوق مبناي جدول نظام هماهنگ هر سال ( در سال 85 برابر با 000/456/3 ريال ) بابت فوت كاركنان و افراد تحت تكفل آنها ج- مشمولين : كاركنان ( رسمي و پيماني ) ‍ـ بازنشستگان  .

د- مدارك مورد لزوم : اصل خلاصه رونوشت وفات ـ اصل شناسنامه متوفي و سرپرست ـ حكم كارگزيني ـ فيش حقوقي ـ دفترچه بيمه خود و متوفي .تاريخ شروع اجراي قانون : براي كاركنان 27/1/75 و براي بازنشستگان 3/10/1376

هزینه ایاب و ذهاب :

هزینه سفر و نقل مکان در داخل کشور به مستخدمینی که به موجب حکم رسمی محل جغرافیایی خدمت آنان از یک شهرستان به شهرستان دیگر تغییر می یابد بر مبنای کوتاهترین فاصله زمینی اعلام شده بین دو محل توسط وزارت راه و ترابری و با رعایت مفاد مقررات مربوطه قابل پرداخت است .

هزینه سفر و نقل مکان این ماده در محدوده یک شهرستان درراههای  آسفالته و شوسه از 50 کیلومتر , و در راههای صعب العبوراز 30 کیلومتر تجاوز نماید قابل پرداخت است .

مرخصي بدون حقوق

1-به استناد ماده 49 قانون استخدام كشوري و ماده 32 آيين نامه‌مرخصي‌ها ‌استفاده از مرخصي بدون حقوق موقوف به اختتام دوره آزمايشي است و فقط در موارد زير ممكن خواهد بود.

2-مستخدم استحقاق مرخصي نداشته باشد و احتياجش به استفاده از مرخصي مسلم شود.

3-مستخدم قصد ادامه تحصيل داشته باشد و مداك لازم را ارايه نمايد.

4-مستخدم ناگزير باشد به اتفاق همسرش به خارج از محل خدمت خود مسافرت كند..

5-مستخدم پس از استفاده از چهار ماه مرخصي استعلاجي سالانه به سبب ادامه همان بيماري يا ابتلاء به بيماري ديگر قادر به خدمت نباشد و بيماري او هم صعب‌العلاج تشخيص داده نشود.

تبصره1:به استناد ماده 32 آيين نامه مرخصي‌ها اعطاي مرخصي بدون حقوق به مستخدم آزمايشي با تشخيص مؤسسه متبوع حداكثر تا دو ماه مي‌باشد .

تبصره 2: به استناد تبصره 2 ماده 49 ق –ا-ك صدور حكم مرخصي بدون حقوق در طول خدمت بيش از سه سال مجاز
نخواهد بود.

6-به استناد ماده واحده مصوب 1/9/66 مجلس شوراي اسلامي اعطاي مرخصي بدون حقوق به مستخدمين رسمي يا ثابت كه همسر آنان به ماموريت خارج از كشور اعزام مي شوند حداكثر تا شش سال با ارسال مدارك لازم و هماهنگي با اين سازمان بلامانع است.

7-در پي بخشنامه شماره 551/326-11/3/82 اين سازمان صدور مرخصي بدون حقوق در صورت استحقاق و موافقت در جهت جلوگيري از اختلال در امر ساماندهي از شروع سال تحصيلي خواهد بود.

 

 

 (مرخصي استعلاجي):

به استناد ماده 48 قانون استخدام كشوري و ماده 21 آيين‌نامه مرخصي‌‍‌ها هر گاه مستخدم شاغل بيمار شود و آن بيماري مانع از خدمت او شود بايد مراتب را در كوتاه‌ترين مدت ممكن به واحد مربوطه و اداره متبوع اطلاع دهد.

۲- مستخدم بايد گواهي پزشكي مبني‌بر بيماري و عدم حضور خود را به واحد مربوطه جهت ارجاع به كارگزيني يا امور اداري ارايه دهد.

3- كارگزيني يا امور اداري مكلف است گواهي پزشكي مستخدم را براي اظهار نظر به پزشك معتمد مؤسسه دولتي
(تا 21 روز) ارسال نمايد تا در صورت تأييد مرخصي استعلاجي صادر گردد.

4- گواهي پزشكي مازاد بر 21 روز تا سقف 4 ماه مي‌بايست جهت تأييد به شوراي پزشكي كاركنان مستقر در درمانگاه مركزي فرهنگيان ارسال گردد.

5- مدارك پزشكي مازاد بر 4 ماه مي‌بايست جهت تأييد مدت معذوريت پزشكي به شوراي عالي پزشكي ارسال گردد.

6- به استناد ماده 24 آيين‌نامه مرخصي‌ها تشخيص ابتلاء مستخدم به بيماري صعب‌العلاج و تعيين مدت معذوريت وي به عهده كميسيون پزشكي شوراي عالي پزشكي است و حداكثر مدت اين معذوريت در هر نوبت 6 ماه و قابل تمديد
خواهد بود.

7- به استناد ماده 27 آيين‌نامه مرخصي‌ها به مستخدمي كه از مرخصي استعلاجي استفاده مي‌نمايد تا 4 ماه و در صورتي كه به علت ابتلاء به بيماري صعب‌العلاج بيش از 4 ماه باشد تا سقف يكسال حقوق و فوق‌العاده‌هاي مربوطه و به مدت زايد بر يكسال تا هنگاميكه مشمول ماده 79 قانون استخدام كشوري قرار نگرفته فقط حقوق پرداخت مي‌گردد.

8- به استناد تبصره 2 ماده 14 آيين‌نامه استخدام پيماني تصويب‌نامه شماره 52282/ت664 – 15/6/68 پرداخت حقوق
تا 3 روز به عهده دستگاه مربوطه و مازاد بر 3 روز تا خاتمه بيماري به عهده قانون تأمين مي‌باشد.

9-براساس نامه شماره 23/710-13/4/86 اداره كل امور اداري مرخصي همكاران شاغل در پژوهش‌سراهاي دانش‌آموزي، آموزشي مطابق ماده 17 آيين نامه مرخصي‌ها و مفاد بخشنامه شماره 2/710 سال 77 مي‌باشد.

10-به استناد نامه شماره 655/21/1604-27/1/86 سازمان مديريت از اول فروردين ماه 86 به مدت اسارت آزادگان اعم از اينكه اسارت آنها قبل يا بعد از استخدام آنها در دستگاه‌هاي دولتي بوده باشد به ميزان دو برابر ايام مذكور مرخصي استحقاقي تعلق گرفته و آزادگان مي‌توانند وجوه آن را دريافت نمايند

 

غیبت :

عدم حضور مستخدم در پست خود که مدت آن از 3 روز تجاوز ننماید و مستند به عللی از قبیل آنچه که ذیلاً ذکر شده موجه شناخته می شود :

1-     بیماری وی .

2-     صدمات ناشی از حوادث که به او یا پدر یا مادر یا همسر یا فرزندان وی وارد آمده باشد .

3-     بیماری شدید پدر یا مادر یا همسر یا فرزندان وی .

4-     فوت همسر یا اقربا ی نسبی یا سببی تا طبقه سوم .

5-     دارا شدن فرزند .

 

 

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

انبار رو آخر زمستون می‌‏شمارن!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 1 آذر 1403