..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ قانون پیشتازی اولین قانون بازاریابی

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

قانون پیشتازی اولین قانون بازاریابی

 

قانون پیشتازی اولین قانون از قوانین ۲۲ گانه بازاریابی از نگاه ال ریس و جک تراوت است. بعضی ها معتقدند که در بازاریابی مسئله اصلی این است که مردم را متقاعد کنیم که محصول و یا خدمات ما بهترین است ولی این طرز فکری اشتباه است. موضوع بسیار مهم در بازاریابی این است که کاری کنید که اولین باشید و این یعنی همان قانون رهبری.

اولین بودن بهتر از بهترین بودن است.

اول بودن در ذهن مشتریان بسیار ساده تر از آن است که ثابت کنیم محصولات و یا خدمات ما بهترین کیفیت را دارند.

برای اینکه اهمیت اولین بودن را درک کنید به سئوالات زیر پاسخ دهید:

۱) اولین کسی که مجموعه ساندویچ فروشی های سرد در تهران را افتتاح کرد که بود؟ بی شک همه شما می گویید هایدا. بنظر شما دومین برندی که در این زمینه شروع بکار کرد چه کسی بود؟ جواب این سئوال کار سختی است.

۲) اولین کسی که به تنهایی بر فراز اقیانوس آتلانتیک پرواز کرد که بود؟ قطعاً باید نام چارلز لیندبرگ را برد. دومین نفری که اینکار را انجام داد چه کسی بود؟ باز هم جاب این سئوال سخت است. برت هینکلر دومین نفر بود. او سریع تر پرواز کرد اما چه کسی نام او را بخاطر دارد؟

اولین بودن در هر زمینه ای معمولاً اولین جایگاه در ذهن مشتری را ایجاد می کند. بعنوان مثال در ایران تک ماکارون اولین تولید کننده ماکارونی و یا در بین نوشابه ها در دنیا کوکاکولا اولین است.

توجه کنید که قانون پیشتازی و یا رهبری، برای هر محصولی، هر نام تجاری و در هر زمینه ای مصداق دارد. به نام های زیر توجه کنید:

ژیلت، اولین سازنده تیغ های اصلاح

تاید، اولین پودر لباسشویی

هیولت پاکارد، اولین تولید کننده چاپگر لیزری

زیراکس، اولین تولید کننده دستگاه های کپی

و …

نه تنها نام تجاری ای که اول به بازار می آید پیشتاز است بلکه درصد فروش آن ها نسبت به سایر محصولات مشابه بیشتر است. واقعیت این است که مردم معمولاً اولین را بعنوان بهترین می شناسند.

 

حال آیا اگر شما دومین در ذهن مشتری ها هستید، همیشه همین طور خواهید ماند؟ و باید این وضعیت را برای همیشه تحمل کنید؟ خوشبختانه پاسخ منفی است. قوانینی وجود دارد که این مشکل را برای شما حل خواهد کرد.

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

حسابرسی مفت نمي‌شه، ممیزم دوست نمي‌شه!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 1 آذر 1403