1-بودجه بندی
یک بودجه بندی مناسب به ما کمک میکند تا بتوانیم هزینه ها را بهتر مدیریت کنیم. ابتدا باید میزان درآمد ماهیانه ی خود را مشخص کنید و پس از آن نیازهای اساسی در زندگی را که باید برای آنها پول پرداخت کنیم دسته بندی کنید. پرداخت پول باید بیش از همه برای هزینه های ضروری تر باشد چون دیگر هزینه ها را میتوان با صرفه جویی کنترل نمود.
2-صرفه جویی
صرفه جویی در برخی از هزینه ها امکان پذیر است مثل هزینه هایی که بابت استفاده از انرژی پرداخت میکنیم مثلا با صرفه جویی در مصرف آب و برق و گاز میتوان هزینه ها را در این قسمت کاهش داد و به آن در قسمت های ضروری تر استفاده نمود. همچنین میتوان با خرید کالاهایی که ضروری تر هستند و مورد استفاده ی ما قرار میگیرند هزینه ها را در این قسمت کنترل نمود تا کمتر برای خرید کالاهای تجملی و غیر ضروری وسوسه شویم.
3-برای اهداف مالی برنامه کنید
وقتی که اهداف مالی کوتاه مدت و یا بلند مدت داشته باشید این اهداف باعث میشوند که کنترل هزینه ها برای شما در اولویت قرار بگیرد. اهداف مالی میتواند سرمایه گذاری و یا شروع یک کسب و کار کوچک برای درآمد زایی باشد حتی خرید خودرو و یا مسکن نیز جزء این اهداف است البته صرفه جویی یکی از راهکارهایی است که باعث میشود رسیدن به اهداف مالی آسان تر شوند.
4-اقساط خود را مدیریت کنید
گاهی اوقات استفاده ی زیاد از وام باعث شود که برای بازپرداخت آن دچار مشکل شویم گرفتن وام های متعدد در مدت زمان کوتاه ممکن است باعث شود که نمیتوانیم به درستی برای بازپرداخت آن برنامه ریزی کنیم. اگر از وام برای تجارت و یا خرید خودرو و مسکن استفاده میکنید این وام ها باید با برنامه ریز گرفته شوند و با برنامه ریزی هم برگردانده شوند یکی از چالشهای مالی در زندگی بازپرداخت اقساط وام است پس بهتر است قبل از اینکه برای اخذ وام اقدام کنیم امور مالی زندگی خود را در آینده در نظر بگیریم تا این اقساط به راحتی و بدون ایجاد مشکل در تامین دیگر هزینه ها پرداخت شوند.
اخبارمنتخب بانکی دات آی آر: