..:: این سایت بمنظور تسهیل در دسترسی سریع فعالان کسب و کار به تمام درگاه های تجاری ، مالیاتی ، بیمه ای ، اداری و همچنین میز کار الکترونیک برای متخصصین مالی اداری طراحی و راه اندازی گردیده است ::..

___ خصوصیات یک رئیس خوب چیست؟

تالار خدمات امور مالیاتی
تالار خدمات تولید و تجارت
تالار خدمات قوه قضاییه
پست الکترونیک
آخرین اخبار

خصوصیات یک رئیس خوب چیست؟

 1- در ابتدا باید قدرت تشخیصتان را بالا ببرید آیا مدیریت شما مناسب است؟ آیا اینگونه مدیریت باعث انجام درست امور توسط کارمندان میشود؟ همیشه این شما نیستید که کارتان را به درستی انجام میدهید کارمندانتان هم در برابر کارشان مسئول اند شما هم باید مسئول کار خود باشید باید راهنمای آنها باشید باید مطمئن شوید که تمام امور در طول روز چه توسط کارمندان چه توسط شما روی مقررات کاری پیش میرود.

2- وقتی به کارمندتان مسئولیتی را می سپارید باید به او اعتماد و اطمینان کنید. وقتی که برای اولین بار به کارمندتان مسئولیتی میدهید اجازه دهید خودش این کار را انجام دهد و حتما از او بابت کاری که به انجام رسانیده تشکر کنید. مدیران کم تجربه اغلب اوقات از بابت کاری که کارمندانشان انجام میدهند تشکر یا قدر دانی نمیکنند. افراد مختلف روش های مختلف کاری دارند همه مثل هم یک کار را انجام نمیدهند قبل از اینکه کارمندتان را مجبور کنید تا به روش خودتان به انجام کاری بپردازد اجازه دهید روش کاری اش را به شما نشان دهد اگر این روش مناسب بود پس مانع آن نشوید. هیچ وقت برای تذکر به کارمندتان اعتماد به نفسش را از او نگیرید بگذارید به روش خودش کارش را پیش ببرد.

 3- هم کارمند و هم توانایی هاش را بشناسید. به کارمندانتان بنگرید تک تک آنها را ارزیابی کنید. انگیزه شان را از کار بدانید. بفهمید که چه چیزهایی به کارمندتان انگیزه بیشتری میدهد و چرا؟ اگر این موارد را بدانید باعث ارتقاء کاری خودتان و رسیدن به اهدافتان میشوید. وظیفه ی شماست که بفهمید کارمندتان چه چیزی نیاز دارد؟ چه انتظاری از کارش دارد؟ آیا در قبال کاری که انجام میدهد انتظارتش را برآورده میکنید این نکته ی بسیار مهمی است.

4- رئسایی که عملکرد بدی دارند دائما فکر میکنند که در روند کاری اشکالی وجود دارد. زیرا فکر میکنند کارمندانشان از عهده ی مسئولیت هایشان برنمی آیند. این درحالی است که بهترین رئسای جهان به کارمندانشان اعتماد دارند و میدانند که کارمندشان کاملا به امور کاری مسلط است.

 5- به کارمندانتان اعتماد به نفس بدهید و از آنها بخواهید در مورد بعضی امور تصمیم گیری کنند. به کارمندانتان آموزش بدهید تا به نمایندگی از شما امورات را رسیدگی کنند و باور داشته باشید که میتوانند به خوبی از پس این امور بر بیایند حتی اگر گاهی اشتباه کنند و تصمیماتشان درست نباشد سرزنششان نکنید از این فرصت برای دادن تجربه خودتان به آنها استفاده کنید سعی کنید دلیل تصمیم اشتباهشان را بشنوید شاید در آن موقعیت نتوانستند تصمیم بهتری بگیرند شاید دلایل منطقی برای تصمیمشان داشته باشند.

6- به آنها بیاموزید که بدون دخالت شما کارها را انجام دهند. گاهی اوقات ممکن است کارمندان شما با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند. اگر شروع به گله گذاری از همدیگر کردند با دقت به حرف هایشان گوش دهید. اگر کسی  مسئولیت خود را به درستی انجام نداده یا با کارمندان دیگر بد رفتاری داشته شما باید حتما در همان محل کار موضوع را رسیدگی کنید اما اگر فکر میکنید که برخوردشان رقابتی است و یک موضوع ساده است پس به آنها اجازه دهید خودشان موضوع را حل و فصل کنند. با دیگر کارمندان صحبت کنید و از آنها بپرسید که آیا سوء تفاهم به وجود آمده شخصی است یا خیر؟ به هر کارمند تان یادآوری کنید که میخواهید برای مدت طولانی در شرکت تان کار کنند پس بهتر است آداب کارمندی را رعایت کنند. به هر دو کارمندی که مشاجره داشتند بگویید که به توانایی هایشان ایمان دارید و پس از آن تنهایشان بگذارید اما باز مراقب شان باشید. سعی تا زمانی که کارمندانتان در مقابل مشتری ها با یکدیگر برخورد نداشتند دخالت نکنید اما در غیر این صورت باید موضوع را حل کنید.

7- هر مشکلی که به وجود می آید را فورا و شخصا بررسی کنید. هر رئیسی که مشغله کاری زیاد دارد مفهوم این جمله را درک میکند: “رشته همه ی امور به دست من است”. اما رشته امور کافی نیست همیشه جانب احتیاط را رعایت کنید و در برخورد با مشکلات محافظه کار باشید بی پرده سخن گفتن برای یک رئیس چندان خوشایند نیست بدون اینکه با رک گویی تان کارمندانتان را بیازارید صادقانه سخن بگویید تا آنها هم شما را درک کنند. هر وقت مشکلی به وجود می آید همان موقع مشکل را حل کنید تا بعدا کارمندانتان را سرزنش نکنید. مشکلی را که به وجود می آید برای خودتان روشن کنید فراموش نکنید که شما برای رسیدن به اهدافتان باید با کارمندانتان برخورد خوب داشته باشید و به آنان احترام بگذارید. هرگز کارمندانتان را نسبت به یکدیگر بدبین نکنید.

8- همیشه از کارمندانتان مخصوصا جلوی مشتری ها قدر دانی کنید. نگذارید هیچ یک از کارمندان تان فراموش شوند. از آنها بابت کارهایی که روزانه انجام میدهند تا شما به هدفتان برسید قدر دانی کنید. اگر مشتری ها در شرکت تان حضور داشتند اجازه دهید آنها هم بدانند که چقدر به کارمندان تان توجه میکنید و برایشان ارزش قائل هستید با این کار به مشتری ها هم اطمینان بیشتری میدهید از اینکه روند کاری تان اصولی و برای شما ارزشمند است. وقتی کارمندی احساس ارزشمندی از خود داشته باشد کارشان را جدی تر میگیرند. وقتی مشتری بداند شما برای کارمندانتان ارزش قائلید اعتماد به نفس بیشتری به دست می‌آورد زیرا که مشتری در درجه ی اول برخورد شما و کارمندانتان را ارزیابی میکند و این در امر خرید کردن تاثیر میگذارد. وقتی ارزش کارمندتان را جلوی مشتریان تان بالا میبرید مشتری رغبت بیشتری برای خرید از محصولات شرکت شما پیدا میکند.

9- میتوانید برای قدردانی از آنها در حین کار کمکشان کنید آنها برای انجام امورات شرکت شما در طول روز هزار کار انجام میدهند شما هم میتوانید کمک کوچکی به آنها بکنید.

10- همیشه باید به سخنان کارمندتان گوش بدهید. گوش دادن را یاد بگیرید. وقتی کارمندتان از بابت چیزی نگران است به سخنانش گوش بدهید. بگذارید حرفشان تمام بشود بعد صحبت کنید. فکر نکنید که همه ی آنچه را که کارمندتان میگوید را میدانید. وقتی کارمندتان با شما حرف میزند در ذهنتان جبهه گیری نکنید در عوض سعی کنید به حرف هایشان کامل گوش دهید و راهنمایی شان کنید. در ابتدا حرف هایشان را تایید کنید اما نه به این معنی که با آنها موافقید  تنها به این خاطر که نگرانی شان را درک میکنید. اگر لازم بود حرف هایشان را در ذهنتان بازگو کنید. لازم نیست اقدامی انجام دهید همین که به حرف هایشان گوش دهید برای کارمندتان ارزشمند است فقط به آنها بگویید که درکشان میکنید همین کافیست.

11- همیشه بابت خدمات شان تشکر کنید.

12-به اندازه کافی تشکر کنید افراد تمایل ندارند یک حرف را چندین بار در طول روز بشنوند یک بار در روز از آنها تشکر کنید کافیست.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

 

 

اشتراک گزاری در شبکه های اجتماعی

Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on email
ایمیل
Share on telegram
تلگرام
Share on print
پرینت
Share on whatsapp
واتساپ
تالار خدمات تامین اجتماعی
تالار خدمات اداری
تولید کنندگان نرم افزار
درخواستها
ضرب المثل های حسابداری

به مشاور مالی گفتن بساطتو جمع كن، دستشو گذاشت دم دهنش!

تالار خدمات مهندسین مشاور
توصیه امروز به مدیران
وقت طلاست
مهارت های رایانه ای
ساعت و تاریخ
امروز: 1 آذر 1403